DIAMOND FILLER & ELIXIR

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

 

ANTI AGE - AMAZING VOLUME

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

DIAMOND ANTI AGE

Θεραπεία που αναγεννάει και αναζωογονεί τα ταλαιπωρημένα και τα επεξεργασμένα μαλλιά. Για να δωρίσει στιγμιαία ζωή, σώμα και όγκο στα μαλλιά.Τα προϊόντα που αποτελείται η συγκεκριμένη θεραπεία είναι το PRE - SHAMPOO, DIAMOND FILLER, DIAMOND ELIXIR, THERMO SHIELD και ο χρόνος που απαιτείται για να εφαρμοστεί στο κομμωτήριο είναι 30 λεπτά.

 

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

ΒΗΜΑ 1
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Εφαρμόστε NHS PRE - SHAMPOO δύο φορές και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και στα μήκη, αλλά γρήγορα. Χωρίς χρόνο παραμονής. Σκουπίστε τα μαλλιά προσεκτικά με μια πετσέτα για την απορρόφηση όλου το νερού. Εάν είναι απαραίτητο, αφήστε την πετσέτα καλά τυλιγμένη για 2 ακόμη λεπτά.
 
ΒΗΜΑ 2
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Χωρίστε τα μαλλιά σε 4 κατακόρυφα τμήματα, χωρίς να τα χτενίζετε.
Ρίξτε 35 ml NHS Diamond Elixir στο κύπελλο μέτρησης, κλείστε το και θερμάνετε το για 20 ’’ χρησιμοποιώντας ένα πιστολάκι μαλλιών.
Χρησιμοποιώντας ένα πιστολάκι μαλλιών ζεσταίνετε τη φιάλη NHS Diamond Filler για 30 ’’ (έως ότου η αμπούλα γίνει διαφανής). Για να επιταχύνετε τη διαδικασία ανακινήστε την αμπούλα ενώ την ζεσταίνετε. Αποσπάστε 5 ml αμπούλα  NHS Diamond Filler  χρησιμοποιώντας μία σύριγγα.
Ρίξτε τα 35 ml του NHS DIAMOND ELIXIR στο μπολ και στη συνέχεια προσθέστε τα 5 ml του  NHS DIAMOND FILLER. Ανακατέψτε με το πινέλο μέχρι το μείγμα γίνει ομοιογενή και κρέμα συμπαγή.
Δώστε προσοχή : η δοσολογία των δύο συστατικών πρέπει να είναι ισοσκελισμένη 1:7, διαφορετικά τα αποτελέσματα δεν θα είναι σωστά.
Φορέστε γάντια μίας χρήσης. Ξεκινήστε από την περιοχή του αυχένα ξεχωρίζοντας μικρές τούφες μαλλιών και εφαρμόστε την θεραπεία χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, αρχίζοντας 1 εκ. από τις ρίζες και κάτω, φθάνοντας έως τις άκρες.
Έπειτα κάντε μασάζ κατά μήκος της τούφας από την ρίζα έως την άκρη εστιάζοντας στις ταλαιπωρημένες περιοχές.
Στη συνέχεια χτενίστε με μία λεπτή χτένα την τούφα για την καλύτερη κατανομή του προϊόντος και την απομάκρυνση της περίσσειας ποσότητας.
Αφού τελειώσετε και τις 4 ενότητες αφήστε τα μαλλιά να ξεκουραστούν σκεπασμένα(με ένα τουρμπάνι) κάτω από μία πηγή θερμότητας για 15 λεπτά.
Βγάλτε το τουρμπάνι και αφήστε τα μαλλιά σε θερμοκρασία δωματίου για 2 λεπτά. Ξεπλύνετε γρήγορα μετρώντας 20 δεύτερα κάτω από κρύο νερό.
Το κρύο νερό διευκολύνει την κρυστάλλωση του προϊόντος στο εσωτερικό της τρίχας.Σκουπίστε τα μαλλιά απαλά και προσεκτικά με μία πετσέτα.
 
ΒΗΜΑ 3
ΣΤΕΓΝΩΜΑ
Πριν το στέγνωμα εφαρμόστε στα μαλλιά το NHS THERMO SHIELD εστιάζοντας στις άκρες που είναι ποίο ταλαιπωρημένες και στην συνέχεια στεγνώστε τα μαλλιά με τη βοήθεια μίας πλακέ βούρτσας.
 
ΒΗΜΑ 4
ΙΣΙΩΜΑ
Χωρίστε τα μαλλιά σε 4 ενότητες.Επαναλάβετε την εφαρμογή του NHS THERMO SHIELD στις ιδιαίτερα ταλαιπωρημένες περιοχές, για να δώσει στον πελάτη ένα μοναδικό γυαλιστερό αποτέλεσμα. Ισιώστε με  κεραμική πλάκα.
Το ίσιωμα των μαλλιών με πρέσα βοηθάει στην καλύτερη διείσδυση των ωφέλιμων συστατικών στα μαλλιά.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΙΣΙΩΜΑ

Φυσικά ή βαμμένα μαλλιά 180° C 3/4 περάσματα

Αποχρωματισμένα μαλλιά 180° C 2/4 περάσματα

Γκρίζα μαλλιά 160° C 2/3 περάσματα

 

DIAMOND FILLER & ELIXIR
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
TOP